söndag 1 mars 2015

Kärt besök


I fredags kom Pernilla (uppfödare av Sälka) på besök, med sig hade hon Ellinor, dotter till en av hennes valpköpare. På fredagen blev det hundprat, en 5km hundpromenad och som avslutning på dagen traditionsenlig pizza. Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag.

Igår glimtade faktiskt solen fram ibland så dagen lämpade sig väl för pälsvård och fotografering. Pernilla var som vanligt snäll och hjälpte mig att ta lite nya foton på några av hundarna (kommer snart ut på deras egna sidor). Stort tack för det Pernilla!
Ellinor som var överlycklig över att äntligen få träffa sin älskade Salt igen (hon har varit hos oss några månader för träning) tvättade Salt, Pernilla fönade henne och sedan somnade Salt och Ellinor gott i soffan.

Nedan finns några av bilderna som Pernilla tog.


Bielkersmils Geist of Barusi


Bielkersmils Jotka of Birk

Bielkersmils Jotka of Birk


Bielkersmils Kalla of Nallo
Bielkersmils Lava of Deimos



Bielkersmils Lava of Deimos


Bielkersmils Lava of Deimos

Bielka börjar nu närma sig tiden för förväntad förlossning. Hon har prövat valplådan och verkade tycka att den var ok. Just nu ligger hon behagfullt och sover på köksgolvet och matte undrar om hon verkligen kommer att föda sina valpar den 7:de mars. Jag tycker att valparna redan ligger väldigt långt bak.


Bielka provar valplådan

Tjockisen Bielka

Bielka 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar