tisdag 22 oktober 2013

Inga fler valpar till salu

Vi har inga valpar till salu för tillfället, men planerar två eller ev tre kullar till våren så hör av dig om du är intresserad.

Vi letar efter ett nytt hem till Allak (Svartisens Allsvinn). Han är en mycket trevlig och social hane född 2006. Orsaken till att han är till salu är att han tyvärr inte riktigt hänger med i de andra hundarnas tempo när vi dragtränar. 
Om du är intresserad av att köpa honom måste du kunna erbjuda honom ett varaktigt kärleksfullt och aktivt hem. Allak har visat framfötterna i både dragspåret och  utställningsringen och är både draghundschampion S(Polar)CH och svensk utställningschampion SEUCH. Vid intresse ring 0700405267 eller mejla till bielkersmils@gmail.com

I söndags flyttade Spira och Birks sista valp, ja det vill säga utom Jotka, tikvalpen som ska stanna kvar på kenneln. Valpen som flyttade i söndags var Bielkersmils Joyk of Birk aka Akilles. Han flyttade till Isabella och vi önskar henne lycka till med honom!
Isabella och Akilles (Bielkersmils Joyk of Birk)
 Flyttat har också Bielkersmils Jalla of Birk och Bielkersmils Järv of Birk aka Ljum-Ljum. Jalla flyttade till familjen Memner och vi önskar dem lycka till med sin nya familjemedlem.
familjen Memner och Bielkersmils Jalla of Birk
 och Järv flyttade till Maria och Tobias och vi önskar också dem lycka till med sin nya familjemedlem.
Maria, Tobias och Ljum-Ljum

Bielkersmils Juvel Garonne flyttade till Rose-Marie och Beat i Schweiz, där hon kommer att träffa flera av sina släktingar. Vi önskar Rose-marie och Beat lycka till med Garonne.

Rose-Marie, Beat och Garonne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar